Ефективен начин за доходи при сътрудничество с Арт Лайф!

Нов бизнес предлага допълнителни приходи. Той не изисква предварителна инвестиция, а само желание за работа. Всеки, който иска, може да се присъедини към бизнеса и да увеличи парите си.

Става въпрос за мрежови продажби, но за разлика от другите предложения на българския пазар, се предлагат продукти с доказан клиничен ефект. Те са производство на руска компания, но са минали всички тестове и притежават нужните сертификати за продажба от Агенцията по храните в България.

Компанията, която ги предлага у нас, се нарича „АртЛайф“. Всеки може да се свърже с нея на телефон 052/ 600 623, 0897 003 065, по e-mail: info@artlifebg.eu. Пълна информация всеки може да намери от сайта на компанията artlifebg.eu.

Предлагат се хранителни добавки, хранителни стоки без глутен, без захар, с фруктоза, обогатени с витамини и минерали и др. Освен, че са полезни, те са и с доказан клинично здравословен ефект. Освен това всеки може да стане представител на компанията в населеното място, в което живее. Така, предлагайки уникалните стоки, той ще може да трупа допълнителни приходи за семейния бюджет.

Продуктите на компанията отговарят на всички изисквания, нещо повече – те са еталон за редица производители. Неуморната работа, прилагане на иновациите и високо технологичния процес гарантират на дистрибуторите и партньорите ни непрекъснати възможности за развитие, съчетани с отлични финансови резултати.

http://artlifebg.eu/partner-bg

Оставить свой комментарий

Поиск по сайту
Подписка
Поделиться:
Последни коментари
    © 2018    Арт Лайф    //    Вход   //    Вверх