Жени, узнайте как да съхраните здравето си

PrintБолшинството от жените са уверени, че заболяванията на репродуктивната система могат да  се причинят единствено от полови инфекции, затова основната задача е да се предпазят от тях. Но в действителност ситуацията с женското здраве изглежда по друг начин.

Женската полова система – това е уникално финна система на организма, която се явява може би, най-уязвима сред останалите. При най-малкия проблем в имунната система, иливъзпалителни процеси в организма, или лека хормонална недостатъчност, преди всичко под удара попада именно женската репродуктивна система.

Затова болшинството от женските заболявания се случват по вина на нарушения в организма. Пример за такива патологии са: миома на матката, ендометриоза, дисфункция на яйчниците, поликистоза, полипи и др.

Всички хормонозависими болести при жените, въпреки разнообразието на симптоматичната картина, водят към нарушение на цикъла, развитие на ациклични маточни кръвоизливи и безплодие. Също така трябва да се отбележи, че редица от тези заболявания се явяват причина за развитие на доброкачествени новообразования, и ако не се вземат своевременно мерки, могат да се превърнат в злокачествени. Поради тази причина  е много важно да се поработи върху здравето.

За нормализация на хормоналния фон и профилактика на хормонозависими заболявания – МЛАДОМАСТОН – натурален растителен препарат.

В магазин

Не е лекарство.

Оставить свой комментарий

Поиск по сайту
Подписка
Поделиться:
Последни коментари
    © 2018    Арт Лайф    //    Вход   //    Вверх