Юли месец ще има нови продукти на Арт Лайф!

Уважаеми клиенти и партньори, следващия месец очакваме нови продукти, които имат уникално въздействие върху нашия организъм.

Хранителни добавки като:

лецитин99х70Лецитин – Лецитин се явява като основно хранително вещество за нервите, съставляващо 17% от периферната нервна система и 30% от масата на мозъка. Неговият недостиг води до нервна раздразнителност, отпадналост, намаляване на паметта и вниманието.  Лецитин е необходим за нормалното функциониране на черния дроб: той нормализира консистенцията на жлъчката, помага за извеждането на мазнини от чернодробните клетки. Без лецитин е невъзможен правилният обмен на мазнини.

 

глазорол99хГлазорол – Специализирана формула за повишение на зрителните функции.Намалява умората на очите от продължителна работа при изкуствено осветление, служи като профилактика при усложнения свързани с въздействието на силен светлинен поток, ускорява процеса на защита на ретината, чувствителна към светлина.

 

 Асе99хАСЕвит – Иновационният биоактивен комплекс «АСЕвит» обединява в необходимата пропорция витамините: А, С, Е. Използването на тези витамини може не само да предотврати развитието на оксидативен стрес и свързаните с него каскадни възпалителни реакции, но и да повиши общата съпротива на тялото, да го подготви за умствени, психоемоционални и физически натоварвания.

 

   Функционални хранителни стоки:

 кальцимилк99Детски бонбони 2 вида „Пробиомилк“, „Калцимилк“ с фруктоза, без захар, без глютен. Не предизвикват кариеси.

По време на активния растеж на детето е важно в храненето му да присъстват необходимите макроелементи и то в биологично достъпна форма.

какао_йод100

 

Детско какао 2 вида: „Порасни с йод и витамини“, „Порасни с желязо и вит.С“ – без глутен.

 

 

Kokteil_белково_злаковый100

Протеиново-зърнен коктейл – действието на протеиново-зърнения коктейл Amino Active е насочено конкретно към поддържане на баланса на аминокиселините, витамините и минералите в тялото по време на диети за отслабване, както и на работата на стомашно-чревния тракт. Продуктът е допълнителен източник на желязо, витамини А, В1, В2, ВЗ, В6, В9, В12, С.

ЗЗаряд100х

Детски блокчета и зърнени блокчета – обогатени с калций, магнезий, фосфор, витамини.

конфеты_каркаде100х70

Бонбони „Каркаде с вишна“ и „Плодово асорти“ – без глутен, без захар, с фруктоза, обогатени с йод, хром, цинк,магнезий,калций, фосфор, витамини.

Оставить свой комментарий

Поиск по сайту
Подписка
Поделиться:
Последни коментари
    © 2018    Арт Лайф    //    Вход   //    Вверх